Nastavak radionica psihosocijalne pomoći

Nastavak radionica psihosocijalne pomoći

Pod stručnim vodstvom dr.sc. Ljiljane Buhač, 10 lipnja i 4. srpnja 2020.  održane su još dvije radionice psihosocijalne podrške u sklopu projekta “Zajedno u miru – psihosocijalna podrška i pomoć u kući hrvatskim ratnim veteranima“ (UP.02.2.2.10). 

Poštujući epidemiološke mjere zaštite od COVID 19 bolesti, radionice su održane odvojeno s manjim brojem sudionika. Radionice su održane pod radnim nazivom ‘ Što mogu sam?’ i ‘Samopouzdanjem i motivacijom do uspjeha’ Vještine s kojima su sudionici upoznati kroz program radionice su: jačanje samopouzdanja, savladavanje tehnika samopomoći, motivacija za uspjehom i promjenama, poticanje na aktivno uključivanje u zajednicu radi obogaćivanja i unaprjeđenja života. 

Cilj motivacijske radionice je da korisnici ovladaju vještinama kako steći samopouzdanje, kako donositi odluku i biti odgovoran sam prema sebi, kako biti asertivan i znati reći Ne a da se pritom ne osjećaju loše. Stečene vještine će im pomoći da uspješno idu kroz život i da se znadu zauzeti za sebe.

 

Provedbu radionice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost UHB RH.

Radionica psihosocijalne pomoćidr.sc. Ljiljana Buhač: Upravljajte stresom kako on ne bi upravljao Vama

KONTAKTIRAJTE NAS

Lokacija:

Zagreb, Hrvatska

Kontakti:

Tel: 01 222 665
Email: zajednoumiru@gmail.com

Radno vrijeme:

PON-PET 8:00 – 16:00